Mus z rabarbaru

4.5 (157 ocen)

  • 10 min

Słodko-kwaśny mus idealny na kromeczkę chleba

  • 10 min

Składniki:

  • 3 łodygi rabarbaru
    1/4 szklanki cukru
    łyżka cukru waniliowego
Wystaw ocenę:

4.5 (157 ocen)

Zobacz również:

Desery Mus Musy

Mus z rabarbaru - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rabarbar pokroić w drobną kostkę.
  • 2. Włożyć do garnuszka z grubym dnem.
    Dodać cukier i cukier waniliowy.
  • mus 3. Gotować do miękkości.
    Przelać do słoiczka.

Porady

Dodaj taką ilość cukru jaką lubisz :)

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rabarbar

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować