Mus porzeczkowy

4.5 (197 ocen)

  • Łatwy

Najprostszy i najszybszy sposób na zatrzymanie lata... w zamrażalniku. Mus porzeczkowy jest doskonałym dodatkiem do sernika.

  • Łatwy

Składniki:

  • - czerwone porzeczki: 1 kilogram
    - cukier: 0.5 kilograma
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Desery

Mus porzeczkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • czerwone porzeczki 1. Porzeczki obrać, opłukać.
  • 2. Zasypać cukrem, zmiksować blenderem.
  • 3. Powstały mus podzielić na porcje, rozlać do pojemniczków, zamrozić.
  • 4. * Podany czas przygotowania nie obejmuje czasu potrzebnego na obranie porzeczek. Obieranie można sobie ułatwić używając do tego celu widelca.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować