morszczuk smażony

4.5 (194 ocen)

znudziły mi się ryby w panierkach spróbowałam zrobić ja inaczej

Składniki:

  • - 500 g filetów z morszczuka
    - kurkuma
    - suszona pietruszka
    - czubryca czerwona
    - sól pieprz
    - olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Morszczuk smażony - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - filety z ryby rozmrozić opłukać wytrzeć ręcznikiem papierowym
  • 2. - każdy filet natrzeć przyprawami odstawić na dwie godziny do lodówki
  • morszczuk 3. rozgrzać na patelni olej smażyć ryby
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować