Mielone pałeczki na patyku

0 (0 ocen)

  • 60 min

mielone inaczej

  • 60 min

Składniki:

  • 500 g mięsa mielonego mieszanego
    sól
    pieprz
    przyprawa do mięsa mielonego
    1 jajko
    2 łyżki bułki tartej

    bułka tarta do panierowania
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Mielone pałeczki na patyku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Mięso przygotowujemy jak na kotlety, mieszamy z jajkiem i przyprawami . Na patyczki do szaszłyków nakładamy niewielkie porcje i równo ugniatamy by powstała kiełbaska na patyku.
    Otaczamy w bułce tartej. Smażymy na patelni grillowej.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować