MIĘCIUTKIE CIASTO NA PIEROGI

4.5 (183 ocen)

Ciasto robiła moja babcia mama i teraz ja je robię jest mięciutki elastyczne i fantastycznie daję się modelować i formować

Składniki:

  • Składniki ;
    1 kg mąki
    3 szklanki bardzo ciepłej wody
    4 łyżki oliwy
    1 łyżka soli
Wystaw ocenę:

4.5 (183 ocen)

Zobacz również:

Pierogi

Mięciutkie ciasto na pierogi - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-1c1eui6 1. WYKONANIE ;
    Z mąki wody soli i oliwy zagniatamy mięciutkie elastyczne ciasto . Następnie postępujemy jak zwykle przy lepieniu ulubionych pierogów z ulubionym farszem .
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować