ŁAZANKI Z KAPUSTĄ I MIĘSEM DROBIOWYM

4.49 (163 ocen)

  • 30 min

Danie tradycyjne, ale dietetyczne !

  • 30 min

Składniki:

  • Makaron łazanki- 400g
    Kapusta kiszona- 300g
    Pieczarki- 250g
    Filet z kurczaka zmielony- 200g
    Margaryna-10g
    Pieprz
    Przyprawa warzywna
Wystaw ocenę:

4.49 (163 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Łazanki z kapustą i mięsem drobiowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki, umyć i pokroić w plastry, podsmażyć na niewielkiej ilości margaryny. Mięso podsmażyć. Kapustę kiszoną opłukać, wycisnąć wodę i pokroić drobno.
  • 2. Na patelni wymieszać mięso, pieczarki, kapustę kiszoną, dodać przyprawy i podsmażyć
  • 3. Makaron ugotować, odcedzić i wymieszać w garnku z wyżej wymienionymi składnikami.

Porady

Z dania wyjdą 4 porcje .

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak Makaron

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Niskokaloryczna Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować