Kulki z winogrona i gorgonzoli

4.48 (163 ocen)

  • 30 min

Bardzo efektowna przystawka na przyjęcie.

  • 30 min

Składniki:

  • ok.25 kulek winogron bez pestek
    200 g gorgonzoli lub innego sera z niebieską pleśnią
    po 100 g pistacji i orzechów laskowych
    wykałaczki
Wystaw ocenę:

4.48 (163 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Kulki z winogrona i gorgonzoli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Winogrona umyć i starannie wysuszyć.Pistacje i orzechy osobno drobno posiekać.Ser rozetrzeć i oblepić każde winogrono.Połowę winogron obtoczyć w pistacjach,drugą w orzechach.W każdą kulkę wbić wykałaczkę i wstawić na 30 minut do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Orzechy Pistacje

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować