kruszon brzoskwiniowy...

5 (191 ocen)

Można wykorzystać resztki "szampana" po sylwestrowej nocy ;))) świetnie tez smakuje latem dla ochłody!

Składniki:

  • wino musujące białe

    puszka brzoskwiń

    kostki lodu ( ja dałam tak na oko ok 7-8 kostek)
Wystaw ocenę:

5 (191 ocen)

Zobacz również:

Napoje Wina Koktajl

Kruszon brzoskwiniowy... - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Połówki brzoskwiń wstawiamy do zamrażalnika na około 2 godz; aż się zamrożą.
  • 2. Do wysokiego naczynia bądź blendera wkładamy zamrożone brzoskwinie, pokruszony lód i "szampana".
  • 3. Miksujemy, nalewamy i pijemy :)))
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Brzoskwinie Szampan Wino

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować