Krem serowy

0 (0 ocen)

  • 10 min

Świetny do bułeczek lub innego pieczywa.

  • 10 min

Składniki:

  • 120 g startego żółtego sera
    250 g twarożku homogenizowanego
    10 sztuk zielonych oliwek
    5 sztuk rzodkiewek
    sól
    biały pieprz

Krem serowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ścieramy na tarce jarzynowej 120 g żółtego sera. Ser mieszamy z 250 g twarożku homogenizowanego. Siekamy 10 sztuk zielonych oliwek i dodajemy do reszty. Siekamy 5 sztuk umytych rzodkiewek i również dodajemy do reszty. Całość doprawiamy do smaku solą i białym pieprzem. Wszystko mieszamy.

Porady

Krem serowy podajemy do bułeczek lub innego pieczywa.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy