KOTLECIKI KAPUŚCIANE Z MARCHEWKĄ I BROKUŁĄ

0 (0 ocen)

SĄ ZNAKOMITE,ŁATWE ORAZ TANIE,ZAWSZE SIĘ UDAJĄ.

Składniki:

  • mała główka kapusty
    1jajo
    cebula
    1 marchewka
    2 małe różyczki brokuły
    2 łyzki kaszy manny
    olej
    sól
    pieprz,wegeta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Kotleciki kapuściane z marchewką i brokułą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • KOTLECIKI KAPUSCIANE Z MARCHEWKĄ I BROKUŁĄ 1. Pokrojoną na ćwiartki kapustę ugotować,przekrecić przez maszynkę,odcisnąć.
    Marchewkę,brokułe ugotuj na pół twardo i drobniutko pokrój.Dodaj kaszę,sól,pieprz,jajo,troche mąki i cebulkę podsmażoną na odrobinie oleju.
    -Z gotowej masy uformuj płaskie podłóżne kotlety,obtaczać w bułce lub mące i smażyć na złoty kolor.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować