Koreczki na waflu ryżowym

0 (0 ocen)

przekąska na Euro i nie tylko

Składniki:

  • na 8 koreczków
    1 wafel ryżowy z algami morskimi Good Food
    1/3 czerwonej papryki
    1 cienka drobiowa parówka
    1 ogórek konserwowy
    8 marynowanych pieczarek
    8 kostek serka typu greckiego

Koreczki na waflu ryżowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wafel ryżowy przeciąć na 8 trójkącików.
    W każdy z nich nabić na środku wykałaczkę.
    1/3 papryki pokroić na 8 części i nabić każdą na wykałaczkę z waflem.
  • 2. Następnie parówkę pokroić również na 8 kawałeczków i nabić na paprykę.
    Potem pokroić w 8 plastrów ogórka i nabić na parówkę.
    Na parówkę nabić po jednej pieczarce a na sam koniec po kostce serka typu greckiego i koreczki gotowe do spożycia.

Komentarze

Podobne przepisy