Koreczki bankietowe

4.5 (198 ocen)

  • 15 min

Doskonała przekąska na spotkanie ze znajomymi, jak również na spotkanie we dwoje.

  • 15 min

Składniki:

  • chleb pełnoziarnisty
    pomidor
    kabanos
    kukurydza
    ogórki curry
    szynka w plasterkach
    ser żółty w plasterkach
    serek topiony paprykowy
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczki bankietowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Za pomocą foremek do ciastek wycinamy wybrane kształty z chleba oraz sera żółtego. Chleb smarujemy serkiem topionym.
  • 2. Pomidora kroimy w plastry, kabanosy w kilkucentymetrowe kawałki. Ogórki kroimy wzdłuż. Szynkę zawijamy w ruloniki.
  • 3. Chleb smarujemy serkiem topionym, wbijamy wykałaczkę i układamy resztę składników według uznania.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować