Kompot z czarnej porzeczki i rabarbaru

0 (0 ocen)

Dobry kompot na letnie upały

Składniki:

  • • 1 szklanka czarnej porzeczki
    • 2 laki rabarbaru
    • ok 3 l wody
    • 3 łyżki miodu lipowego
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Napoje Kompot

Kompot z czarnej porzeczki i rabarbaru - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rabarbar pokroić w paski, dodać czarną porzeczkę, wlać wodę ugotować kompot Wszystko razem zmiksować blenderem i przelać przez sito
  • 2. Gdy kompot troszkę przestygnie, posłodzić miodem Ilość miodu lepiej dać wg swojego smaku, można dosłodzić cukrem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Czarna porzeczka Rabarbar

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować