Kolorowa sałatka z ryżem, szynką i papryką

4.48 (203 ocen)

  • 30 min

Smaczna chrupiąca, soczysta sałatka

  • 30 min

Składniki:

  • Szklanka ugotowanego na sypko ryżu, 1/2 strąka czerwonej papryki, 1/2 strąka zielonej papryki, por biała część ok 10 cm, szynka konserwowa ok 10 dag, ogórki konserwowe 3 - 4 szt, 5 łyżek kukurydzy konserwowej, sól, pieprz, pełna łyżka majonezu
Wystaw ocenę:

4.48 (203 ocen)

Zobacz również:

Sałatki

Kolorowa sałatka z ryżem, szynką i papryką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ryż połączyłam z szynką, kukurydzą i warzywami pokrojonymi w drobną kostkę. Doprawiłam solą i pieprzem. Wymieszałam z majonezem - schłodziłam
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować