Kluski śląskie - inaczej

4.5 (172 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Zapewne zostały Wam kluski śląskie z obiadu, nie mogą się zmarnowac:) możecie je odsmażyć. Są bardzo pyszne a dzieci (nie tylko) je uwielbiają.

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - bułka tarta: 1 szklanka
    - olej do smażenia: 1 sztuka
    - kluski śląskie (ugotowane): 10 sztuk
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Kluski

Kluski śląskie - inaczej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Kluski obtaczamy w błce 1. Ugotowane kluski obtaczamy w bułce tartej (tylko w bułce bez jajka)
  • smażymy 2. smażymy
  • Kluski odsmażane 3. i gotowe
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Włoska Komunia Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować