Karpatka na krakersach bez pieczenia

4.5 (188 ocen)

Deser szybki i rewelacyjnie pyszny

Składniki:

  • 2 opakowania krakersów
    1 opakowanie kremu karpatka w proszku
    1 tabliczka gorzkiej czekolady
Wystaw ocenę:

4.5 (188 ocen)

Zobacz również:

Karpatka Desery

Karpatka na krakersach bez pieczenia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • karpatka na krakersach 1. Na blachę,najlepiej prostokątną,wykładamy 1 opakowanie krakersów.
    Krem karpatka robimy według przepisu na opakowaniu.
    Na krakersy wykładamy gotowy krem karpatka.
    Na krem ponownie rozkładamy krakersy.
    Całość posypujemy startą na tarce gorzką czekoladę.
    Gotowy deser wkładamy do lodówki,żeby krakersy zmiękły.

Porady

Krem karpatka możemy zastąpić innym kremem np.czekoladowym,a krakersy można zamienić na biszkopty.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mąka Krakersy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować