KARKÓWKA POD WARZYWNA PIERZYNKĄ

0 (0 ocen)

  • 30 min

Szybki sposób na pyszne danie obiadowe

  • 30 min

Składniki:

  • 1 opakowanie 40 dg mieszanki warzywnej włoskiej
    8 plastrów karkówki
    20 dag żółtego sera w kawałku
    8 łyżek majonezu
    8 lyżek keczupu
    sól,pieprz

Karkówka pod warzywna pierzynką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kotlety rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Warzywa odmrażamy, osączamy na sicie.Ser tarkujemy. Kotlety układamy na blaszce, zapiekamy ok 15 minut. Po tym czasie wyjmujemy, układamy na kazdy kotlet porcje warzyw, kładziemy majonez i keczup, posypujemy obficie startym serem.Zapiekamy do rozpuszczenia sera

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy