KARKÓWKA CIOCI HALINY

4.5 (176 ocen)

  • 50 min

Kiedy jadłam ją po raz pierwszy myślałam, że to kurczak.

  • 50 min

Składniki:

  • Porcje dopasowujemy do naszych potrzeb.....

    Karkówka
    Przyprawa do kurczaka
    Cebula
    Ser żółty
    Majonez
Wystaw ocenę:

4.5 (176 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Karkówka cioci haliny - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Karkówkę kroimy na kotlety grubości około 1,5 cm. Posypujemy przyprawą do kurczaka. Ściśle układamy w naczyniu żaroodpornym, na wierzch kładziemy pokrojoną w pól księżyce cebulę, posypujemy startym żółtym serem i na końcu kładziemy po łyżeczce majonezu. Wszystko pieczemy przez około 45 minut w temp 180 °
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Karkówka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować