Kapusta pekińska z jabłkiem i ogórkiem kiszonym

5 (166 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 30 min
  • Dla 6 osób

Dobra surówka do obiadu

  • 30 min
  • Dla 6 osób

Składniki:

  • - 0,5 kapusty pekińskiej
    - 2 ogórki kiszone
    - 1 marchewka
    - 2 łyżki koperku (może być mrożony )
    - 1 jabłko
    - sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
    - 3 łyżki jogurtu
    - 3 łyżki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (166 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Ogórki kiszone

Kapusta pekińska z jabłkiem i ogórkiem kiszonym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - kapustę pokroić dodać potarte na dużej tarce ogórki,jabłko i marchew. Dodać koperek,wszystko posypać sosem sałatkowym.Dodać jogurt i majonez dobrze wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jabłka Kapusta pekińska Marchewka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować