Kapusta pekińska na slodko

4.5 (163 ocen)

  • 15 min

Smaczny dodatek do obiadu

  • 15 min

Składniki:

  • 1 mała kapusta pekińska
    2 jajka
    6 łyżek śmietany
    6 łyżek kefiru
    sól,pieprz,cukier
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Surówki

Kapusta pekińska na slodko - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobno kroimy, dodajemy soli, pieprzu i cukru.
  • 2. Tak przygotowany sos wlewamy do kapusty i mieszamy.
  • 3. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, białka kroimy drobno do kapusty, a żółtka rozdrabniamy i mieszamy ze śmietana i kefirem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta pekińska Sałata

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować