Kapusta czerwona z koperkiem

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

koperek dopełnia smaku, pyszności

  • 40 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 0,5 kapusty czerwonej, poszatkowanej
    1 marchewka starta na grubych oczkach
    1 cebula pokrojona w kostkę
    1 jabłko obrane i starte na grubych oczkach
    1-2 łyżki koperku posiekanego
    Olej słonecznikowy, oliwa ma zbyt intensywny smak
    Sok z cytryny
    Cukier, sól i pieprz kolorowy do smaku.

Kapusta czerwona z koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Kapusta czerwona z koperkiem 1. Wszystkie składniki połączyć i doprawić do smaku. Schłodzić.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy