Kajzerka zapiekana z mozzarellą

5 (157 ocen)

Pyszna propozycja na ciepłe śniadanie.

Składniki:

  • 2 kajzerki
    kulka mozzarelli
    bazylia suszona
    duży pomidor
    świeża bazylia
    świeżo zmielony kolorowy pieprz
Wystaw ocenę:

5 (157 ocen)

Zobacz również:

Kajzerka Przystawki

Kajzerka zapiekana z mozzarellą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Bułkom odciąć czubki, wydrążyć środki. Mozzarellę pokroić w większą kostkę, włożyć do bułek i posypać suszoną bazylią. zapiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni do czasu aż ser się stopi. Podawać gorące z plastrami pomidora, listkami bazylii i posypane kolorowym pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Bazylia Mozzarella Pomidor

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować