KABANOSY W CIEŚCIE FRANCUSKIM.

4.5 (144 ocen)

  • 30 min

SĄ ZNAKOMITE ORAZ SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU DLA NIESPODZIEWANYCH GOŚCI.

  • 30 min

Składniki:

  • 4 KABANOSY
    1 GOTOWE CIASTO FRANCUSKIE
    10 DAG SERA ŻÓŁTEGO
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kabanosy w cieście francuskim. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • KABANOSY W CIEŚCIE FRANCUSKIM 1. CIASTO POKRÓJ NA KWADRATY WYBRANEJ DŁUGOŚĆI KABANOSA NACIĘTEGO PO OBU STRONACH NA KRZYŻ-OWIŃ.PIEC W TEMPERATURZE 200 ST. POD KONIEC POSYP TARTYM SEREM.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować