Jeżyk

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Koreczkowy jeżyk cieszy oko i kusi podniebienie.

Składniki:

  • po 10 dag żółtego sera (bez dziur) i szynki
    2 kabanosy
    po 2 ogórki i papryki konserwowe
    pieczarki marynowane
    pomidory koktajlowe
    główka kapusty
    Oraz: wykałaczki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Jeżyk - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser, szynkę, ogórki i papryki kroimy w kostkę. Pomidory przekrawamy na pół, kabanosy kroimy w ok. 2-cm kawałki. Pieczarki osączamy. Spód
    główki kapusty ścinamy.
  • 2. Składniki dowolnie nadziewamy na wykałaczki. Miniszaszłyki wbijamy w kapustę.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kabanosy

Notka redakcyjna

PP_06-2011

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować