JAJKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM,KAPARAMI I OLIWKAMI W GALARECIE

4.5 (178 ocen)

  • 40 min

Danie trochę świąteczne,trochę imprezowe.Tak naprawdę można je stworzyć dowolnie.Moja propozycja i wykonanie zgodne z powyższym zdjęciem jest następujące.

  • 40 min

Składniki:

  • - 4 szt.jajek
    - 8 plastrów wędzonego łososia
    - czarne oliwki
    - kapary
    - rzodkiewki
    - po kawałku brokuł,szparagów,marchewek
    - żelatyna
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Galareta Jajko Przystawki

Jajka z wędzonym łososiem,kaparami i oliwkami w galarecie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cztery jajka przekroiłam na pół.
    Każdą z połówek owinęłam wędzonym łososiem.
    W środek włożyłam czarną oliwkę i trzy kapary.
    Pomiędzy jajka ułożyłam ugotowane brokuły,szparagi,
    marchewkę i rzodkiewki.
    Zalałam wszystko żelatyną i voila;-)
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować