jajka faszerowane kiełkami rzodkiewki

4.5 (177 ocen)

dobra przystawka na stół

Składniki:

  • - 8 jajek
    - 5 plasterków wędliny
    - 5 plasterków sera żółtego
    - pół opakoeania kiełków z rzodkiewki 25 g
    - rzeżucha
    - szczypiorek
    - 2 łyżki majonezu
    - 1 łyżka chrzanu tartego
    - sól pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (177 ocen)

Zobacz również:

Jajka faszerowane Przystawki

Jajka faszerowane kiełkami rzodkiewki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - jajka ugotować przekroić na połówki wyjąć żółtka
    - żółtka pokruszyć do miski dodać pokrojoną w kostkę wędline i ser
    - dać posiekany szczypiorek rzeżuchę i kiełki rzodkiewki wymieszać
    - dodać majonez i chrzan wymieszać wszystko razem przyprawić solą i pieprzem
    - farsz nakładać na połówki jajek
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować