jajka faszerowane

4.5 (185 ocen)

  • 10 min

To przysmak mojego syna .Łatwe w przygotowaniu,a pyszne w jedzeniu.

  • 10 min

Składniki:

  • 2 jajka,
    1 ogórek korniszon,
    2 plasterki szynki ,
    1 łyżka ketchupu,
    1 łyżka majonezu,
    sól ,
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (185 ocen)

Zobacz również:

Jajka faszerowane Przystawki

Jajka faszerowane - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo ,ostudzić.przykroić na połówki i wyjąć żółtka.
  • 2. Szynkę,ogórek ,żółtka pokroić na drobno ,dodać ketchup,majonez i doprawić solą, pieprzem.
  • 3. Gotowym farszem napełnić białka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować