Hawajskie roladki

5 (140 ocen)

Bardzo lubię łączyć różne smaki, te roladki mają bardzo fajny, lekko słodki posmak. Polecam je na niedzielny obiad.

Składniki:

  • 4 plastry schabu bez kości,
    2 plastry ananasa z puszki,
    2 łyżki posiekanej natki pietruszki,
    4 plastry serka topionego,
    sól, pieprz,
    olej.
Wystaw ocenę:

5 (140 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Hawajskie roladki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso rozbić, oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Na każdym kotlecie ułożyć natkę, półplasterki ananasa oraz plaster serka topionego. Zwinąć w roladkę, spiąć za pomocą wykałaczki. Obsmażyć ze wszystkich stron na złoto na oleju.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować