Halibut Smażony

  • wyświetlono: 3469 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

smaczny, z przepisu Sławka

JOANNA55

Składniki

Ryba halibut
Sok z cytryny
Pieprz cytrynowy
Mąka do panierki

Sposób przygotowania przepisu:

Halibut Smażony

  • Halibut Smażony1. Rybę po oczyszczeniu, opłukaniu i osuszeniu pokroić w dzwonka.
    Przyprawić sokiem z cytryny i pieprzem cytrynowym. Posolić.
    Odstawić na 30 minut. Potem otaczać w mące i usmażyć na rumiano

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Tagi

zdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

Risotto z patelni

Dodane przez: Elzbieta Majkowska

Risotto z patelni

Przepis na risotto z patelini

image-0ndv5h6

Dodane przez: P_Aneta

Filet z kurczaka zapiekany z cukinią i marchewką

Proste i smaczne danie, które praktycznie...

gotowe

Dodane przez: ziutula

w pieprzu cytrynowym smażone filety dorsza

ryba jest soczysta i chrupiąca,...

image-0rpj33i

Dodane przez: weronika63

Zrazy wieprzowe z ciemnym sosem pieczeniowym.

Bardzo smaczne zrazy podane z ziemniakami,...

image-0p7dmao

Dodane przez: pm134

Kotlety w cieście jajecznym z curry

To bardzo smaczne kotlety otulone...

Kolorowe piramidki warzywne  w chińskim stylu

Dodane przez: Netka

Kolorowe piramidki warzywne w chińskim stylu

Smaczne i zdrowe piramidki warzywne...