• Halibut Smażony

    Dodane przez: Konto nieaktywne

  • smaczny, z przepisu Sławka

  • Składniki

    Ryba halibut
    Sok z cytryny
    Pieprz cytrynowy
    Mąka do panierki

  • Sposób przygotowania

    1.
    Halibut Smażony - krok 1

    Rybę po oczyszczeniu, opłukaniu i osuszeniu pokroić w dzwonka. Przyprawić sokiem z cytryny i pieprzem cytrynowym. Posolić. Odstawić na 30 minut. Potem otaczać w mące i usmażyć na rumiano

  • Słowa kluczowe (tagi):

    zdrowie_na_talerzu
  • 1 komentarz
    • Konto nieaktywne
      2012-12-19T08:33:44+01:00 Konto nieaktywne
      podobnie smażę karpia

Dodane przez: Konto nieaktywne

Konto nieaktywne

punkty:

Statystyki przepisu:

Dodany: 2012-08-10T21:57:54+02:00

1296 odwiedzin


Sprawdź książki z tym przepisem

Inne przepisy dodane przez tego użytkownika:

więcej »