• GRZYBY W ZALEWIE OCTOWEJ

    Dodane przez: agula85

  • Idealne na stół dla gości, ale także dobre na przegryzkę

  • Składniki

    grzyby
    sól do smaku
    2 szklanki wody
    1 łyżka cukru
    pieprz do smaku
    ziele angielskie
    liść laurowy
    kwasek cytrynowy do smaku
    marchew
    cebula

  • Sposób przygotowania

    1.

    Umyć grzyby i gotować do 20 minut w nasolonej wodzie - 1 łyżka soli. Później zagotować zalewę i gorącą zalać grzyby

    2.

    Marchewkę kroimy w talarki. tak samo cebulę. Mieszamy z pozostałymi składnikami i gotujemy

  • Słowa kluczowe (tagi):

    tania_kuchnia, zdrowie_na_talerzu, sezonowe_przysmaki
  • 0 komentarzy

Dodane przez: agula85

agula85 111

punkty:

Statystyki przepisu:

Dodany: 2012-07-25T13:19:40+02:00

1393 odwiedziny


Inne przepisy dodane przez tego użytkownika:

więcej »