Grzanki czosnkowe do zup

5 (193 ocen)

Domowe grzanki czosnkowe. Idealne do zup i sałatek.

Składniki:

  • kilka kromek chleba lekko czerstwego
    masło do smarowania
    czosnek granulowany
Wystaw ocenę:

5 (193 ocen)

Zobacz również:

Pieczywo Grzanki

Grzanki czosnkowe do zup - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kromki chleba posmarować masłem z obu stron. Masło powinno być roztarte na chlebie, żeby później nie ciekło mocno. Posmarowane kromki oprószyć z obu stron czosnkiem granulowanym. Kromki pokroić w kostkę i smażyć na suchej patelni na rumiano.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować