GRILOWANY KURCZAK W MARYNACIE CZOSKOWO-ROZMARYNOWEJ

0 (0 ocen)

  • Łatwy

TA POTRAWA JEST BARDZO SZYBKA I BARDZO LATWA W PRZYGODOTAWNIU I WSZYSTKIM SMAKUJE POLECAM

  • Łatwy

Składniki:

  • - udko kurczaka: 2 kilogramy

Grilowany kurczak w marynacie czoskowo-rozmarynowej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. MARYNATA CZOSKOWO-ROZMARYNOWA:NA 2KG. MIESA -2,5SZKLANKI WODY,1SZKLANKA PLYNEGO MIODU ,100G BRAZOWEGO CUKRU ,4ZMIAZDZONE ZABKI CZOSNKU,1LYZKA ZIAREN CZARNEGO PIEPRZU,1LYZKA SUSZONEGO ROZMARYNU ,1LYZKA SOLI,1LYZKA NASION GORCZYCY,1 LISC LAUROWY,SZCZYPTA GALKI MUSZKATOLOWEJ, DO GARNKA WLAC WODE I MIOD ,DODAC PRZYPRAWY,ZAGOTOWAC,ZDJAC Z PALNIKA I WYSTUDZIC .MIESO WLOZYC DO DUZEGO POJEMNIKA,I ZALEJ MRYNATA ,WSTAWIC DO LODOWKI NA CALA NOC TAK PRZYGOTANEGO KURCZAKA WKLADAMY NA GRILA I GRILUJEMY

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy