Grillowy przysmak

0 (0 ocen)

  • 50 min

Nie ma osoby, której by nie zachwyciło to wspaniałe danie. Uwielbiam zachwycać kulinarnie inne osoby.

  • 50 min

Składniki:

  • Składniki: na 6porcji

    6 kawałków kaszanki

    0,5kg kwaszonej kapusty

    18 plasterków surowego wędzonego boczku

Grillowy przysmak - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie:

    Przygotowuje 6 grubych pasków na 30cm folii aluminiowej. Na każdy pasek folii aluminiowej kładę:

    1) garść surowej kwaszonej kapusty

    2) kaszankę

    3) na kaszankę układam po 3 plasterki surowego wędzonego boczku

    Folię aluminiową zawijam w cukierka. Gotową kaszankę kładę na ruszt grilla i griluje 30-35 minut.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy