Grillowana faszerowana cukinia

0 (0 ocen)

  • Łatwy

Szybka grillowana faszerwona cukinia to idealna przekąska.

  • Łatwy

Składniki:

  • - cukinia: 3 sztuki
    - feta paczka: 1 sztuka
    - pieprz: 1 szczypta
    - oliwa z oliwek w sprayu: 1 sztuka
    - papryka czerwona słodka: 1 szczypta

Grillowana faszerowana cukinia - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Cukinie umyc, przekroic wzdłuż na pół, a te jeszcze raz na poł. Każdą czesć wyzłobic delikatnie i wyciagnać środek, ktory należy drobo posiekac.
  • cukinia faszerowana 2. Fete wymieszac z posiekana cukinie, przyprawic pieprz i słodką papryką. Farszem nadziać ćwiarki cukinii, posypac papryka i dac na rozgrzany grill. Spryskac oliwa. Piec az do zrumienia spodu. Mozna podać na sałacie skropionej winegretem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy