GALARETKOWA PIANKA

4.5 (170 ocen)

  • 45 min

PYSZNY DESER,ŚWIETNIE SIĘ PREZENTUJE A JESZCZE LEPIEJ SMAKUJE.WNUKI UWIELBIAJĄ.

  • 45 min

Składniki:

  • 4 RÓŻNE GALARETKI
    1 MLEKO SKONDENSOWANE NIESŁODZONE
    BRZOSKWINIE Z PUSZKI
    WINOGRONO
    CZEKOLADA
    KILKA BISZKOPTÓW OKRĄGŁYCH
Wystaw ocenę:

4.5 (170 ocen)

Zobacz również:

Desery

Galaretkowa pianka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. KAŻDĄ GALARETKĘ ROZPUSZCZAM W 1 SZKL WRZĄCEJ WODY.
    OWOCE I CZEKOLADE KROJĘ DOWOLNIE I UKŁADAM W FORMIE POCZYM ZALEWAM JEDNĄ GALARETKĄ.MLEKO DZIELĘ NA 3 CZEŚCI I POJEDYŃCZO UBIJAM Z GALARETKAMI.NA KOŃCU WCISKAM LEKKO BISZKOPTY.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować