FRANCUSKIE ŚLIMAKI Z SZYNKĄ I SEREM

4.5 (181 ocen)

Szybka i łatwa przekąska dobra na ciepło i na zimno, smakuje każdemu

Składniki:

  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
    1 opakowanie szynki konserwowej w plastrach
    1 opakowanie sera żółtego w plastrach ( ja miałam starty na tarce)
    ulubione zioła( majeranek ,oregano, prowansalskie papryka w proszku ostra)
Wystaw ocenę:

4.5 (181 ocen)

Zobacz również:

Ciasta Przystawki Ciasto

Francuskie ślimaki z szynką i serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ciasto rozwinąć, układać na nim plastry żółtego sera , na nie szynkę- od brzegów zostawić 2 cm luzu, posypać ziołami, zwinąć w roladę, pokroić na 2,5 cm plastry docisnąć miejsce zlepienia, ułożyć na blaszce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Francuska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować