Finger food - rzodkiewki z pastą wiosenną

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Zdrowa, smaczna i bardzo efektowna przekąska!!! U mnie zawitała już Wiosna :)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:


  • - rzodkiewki: 6 sztuk
    - serek śmietankowy: 4 łyżeczki
    - jogurt naturalny: 3 łyżeczki
    - szczypiorek: 1 pęczek
    - papryka czerwona: 3 plastry
    - pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Finger food - rzodkiewki z pastą wiosenną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewki dokładnie myjemy, odcinamy liście, zostawiamy 1cm wystających gałązek, kroimy na połówki, wykrawamy dołek w białej części.
  • 2. Serek, jogurt, posiekany szczypiorek, pokrojoną w bardzo drobną kosteczkę paprykę mieszamy, nakładamy na rzodkiewki, dekorujemy szczypiorkiem i świeżo mielonym pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jogurt naturalny Rzodkiewka Serek Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować