Faszerowane muszle

4.5 (168 ocen)

  • 30 min

Sałatka podana w inny sposób niż tradycyjny.

  • 30 min

Składniki:

  • puszka kukurydzy
    puszka fasoli czerwonej
    słoiczek cebulki marynowanej
    2 puszki tuńczyka w sosie własnym
    sól, pieprz
    majonez
    opakowanie makaronu duże muszle
Wystaw ocenę:

4.5 (168 ocen)

Zobacz również:

Sałatki Przystawki Majonez

Faszerowane muszle - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Kukurydzę, fasolę, tuńczyka osączyć z zalewy. Cebulkę pokroić na mniejsze części. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, dodać majonez i przyprawy. Sałatką faszerować makaron.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować