FASZEROWANE JAJECZKA

5 (179 ocen)

  • 20 min

Jajka lubi chyba każdy,proponuję faszerowane masa żółtkowo pieczarkową.Pycha!

  • 20 min

Składniki:

  • 20 dag pieczarek
    12 jajek
    sół,pieprz
    2 łyzki majonezu
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Desery Jajka faszerowane Przystawki

Faszerowane jajeczka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki kroimy w plasterki,podsmażamy na złoto na pateln,solimy..Po wystudzeniu kroimy na mniejsze kawałki.Ugotowane jajka przekrawamy na pół,wyjmujemy żóltka,które łaczymy z usmazonymi pieczarkami.Nadziewamy białka.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować