Fasolka szparagowa z majonezem

4.49 (167 ocen)

  • 30 min

...

  • 30 min

Składniki:


  • 0,5 kg fasolki szparagowej
    sól morska
    łyżka majonezu (dla dbających o linię ;) )
    zimna woda
Wystaw ocenę:

4.49 (167 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Fasolka szparagowa z majonezem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę gotować w osolonej wodzie do czasu ,aż zmięknie. Odcedzić. Wrzucić do miski ,dodać majonez tyle, ile lubimy,uważając by nie stał się to majonez z fasolką ;)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować