fasolka szparagowa z czosnkiem

4.49 (193 ocen)

Może być to samodzielne danie

Składniki:

  • fasolka szparagowa 0,5kg
    ząbek lub dwa czosnku polskiego ( zależy od wielkości )
    posiekana natka pietruszki ( według uznania)
    masło do smażenia około 1/2 kostki
    sól
Wystaw ocenę:

4.49 (193 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fasolka szparagowa z czosnkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę szparagową umyłam, obcięłam końcówki i ugotowałam. Na rozgrzaną patelnię położyłam 1/2 kostki masła,dodałam czosnek wyciśnięty przez praskę i posiekaną pietruszkę, podsmażyłam. Dodałam ugotowaną gorącą fasolkę. Wszystko razem lekko podsmażyłam . Doprawiłam solą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować