fasolka szparagowa z a`la pesto do podjadania

0 (0 ocen)

można zimne podjadać.............SMACZNEGO!!!

Składniki:

  • pomidory 6 sztuk, natka pietruszki 1 pęczek, ząbki czosnku 4 sztuki, pieprz czarny mielony 1/2 łyżeczki, cukier 1 łyżka, olej rzepakowy 2 łyżki, fasolka szparagowa 1/2 kg

Fasolka szparagowa z a`la pesto do podjadania - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • etapy przygotowania 1. ugotować w osolonej wodzie na "al dente" z 15 minut fasolkę szparagową, użyłam żółtej............ umyte miękkie pomidory zmiksować ze skórką z czosnkiem, natką pietruszki............ do rondla dać olej, dodać pesto, cukier, pieprz i po zagotowaniu mieszając odparować z nadmiaru płynu........... pesto wymieszać razem z fasolką

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy