Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym

4.5 (175 ocen)

Inna wersja fasolki szparagowej, bardzo smaczna.

Składniki:


  • Składniki:

    100 gram fasolki szparagowej
    50 ml wody
    4 łyżki koncentratu pomidorowego
    garść posiekanej pietruszki
    sól,pieprz, odrobina cukru
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę szparagową ugotować al dente. Odcedzić.
    Dolać 50 ml wody , koncentrat i pietruszkę, dusić ok.20 min.
    Przyprawić.

Porady

Można dodać podsmażoną kiełbasę.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Fasolka szparagowa

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować