farfalle z tuńczykiem otulone pesto w towarzystwie pomidorków

0 (0 ocen)

  • 15 min

Jestem makaroniarą więc pomysłów na ich przygotowanie mam niezliczoną ilość.

  • 15 min

Składniki:


  • opakowanie makaronu kokardek z semoliny
    puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym
    pomidorki koktajlowe
    pesto bazyliowe (szukaj przepisu)
    parmezan
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Farfalle z tuńczykiem otulone pesto w towarzystwie pomidorków - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie.
    Do odcedzonego makaronu dodać kilka łyżek pesto - wymieszać aby otuliło każdą kokardkę, następnie dodać kawałki odcedzonego tuńczyka oraz przekrojone na pół pomidorki, delikatnie wymieszać. Można jeszce posypać parmezanem i udekorowac listkami bazyli.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować