Domowe wafle z masą krówkową

4.81 (194 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób

Domowe wafelki z masą kajmakową idealne na podwieczorek.Dzieci je uwielbiają.Możesz je przygotować z dowolną masą.

  • 20 min
  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • Składniki :
    2 puszki masy kajmakowej,
    200g miękkie masła,
    opakowanie wafli tortowych.
Wystaw ocenę:

4.81 (194 ocen)

Zobacz również:

Desery

Domowe wafle z masą krówkową - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Przygotowanie : Masło utrzyj ma puszystą masę. Nie przerywając miksowania partiami dodawaj masę kajmakową. Posmaruj wafle masą kładąc na niego kolejnego. Całość włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Pokrój na mniejsze części.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Masa krówkowa Wafle

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować