Dip serowy

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

  • 20 min

Świetnie pasuje nie tylko do grillowanego mięsa, ale i do ziemniaków.

  • 20 min

Składniki:

  • ● ogórek
    ● 10 dag szynki
    ● 40 dag naturalnego serka homogenizowanego
    ● sól
    ● pieprz
    ● jajko
    ● natka pietruszki

Dip serowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajko gotujemy na twardo,
    obieramy i drobno siekamy.
  • 2. Ogórka obieramy. Wraz
    z szynką kroimy w małą kostkę,
    wkładamy do miski. Dodajemy
    serek. Doprawiamy i mieszamy.
    Posypujemy jajkiem i natką.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_06-2010

Komentarze

Podobne przepisy