Dip chrzanowy z żurawiną

4.5 (174 ocen)

  • 5 min

Chrzanowy dodatek do wszelkich mięs zarówno tych na ciepło jak i na zimno

  • 5 min

Składniki:

  • 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka chrzanu kremowego ze słoiczka
    1 łyżka konfitury z żurawiny
    sól do smaku
    pieprz biały do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Sosy Sos chrzanowy Dodatki

Dip chrzanowy z żurawiną - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W miseczce wymieszać chrzan z zimnym jogurtem naturalny z lodówki najlepszy jest grecki gęsty,doprawić solą i białym pieprzem do smaku,dodać łyżkę konfitury żurawinowej,przed podaniem schłodzić 2-3 godziny w lodówce.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jogurt Żurawina

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill

Podobne przepisy

To może cię zainteresować