Dip ajvar

4.5 (149 ocen)

  • 10 min

Wyśmienity dip do krakersów i dań z grilla.

  • 10 min

Składniki:

  • 2 łyżki ajvar (pasta z papryki i bakłażanów)
    200 g śmietany homogenizowanej 18%
    200 g serka twarogowego (np. Almette śmietankowy)
    200 g sera feta
    2 ząbki czosnku (posiekać)

Wystaw ocenę:

4.5 (149 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Ajvar Dip

Dip ajvar - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wszystkie składniki wymieszać za pomocą blendera na jednolitą, gładką masę. Wstawić do lodówki na 30 min.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ajwar Czosnek Feta Krakersy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Sylwester Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować