Jeszcze przed przejściem na dietę lubiłem zjeść „fit batoniki”, niestety niejednokrotnie, były napakowane ogromną ilością dodatkowego cukru.Dzisiaj jednak, zainspirowały mnie one do stworzenia swojego przepisu, który smakiem różni się w bardzo małym stopniu, za to jest zdrowy, pożywny i dietetyczny.
0 (0 ocen)
Porady
Ciekawostka na koniec: Mąka kukurydziana jest wytwarzana bezpośrednio z przemiału kukurydzy, dzięki czemu jest uważana za produkt bezglutenowy. Co więcej, posiada dużą zawartość białka, co powoduje szerokie zastosowanie w kulturystyce i samej dietetyce. Warto więc zainwestować w tą mąkę, tym bardziej, ze jest niedużo droższa od pszennej. P.S.: Zapraszam na mojego bloga, gdzie znajdziecie dietetyczne potrawy na każdą porę dnia: http://pasjaijedzenie.blogspot.com/
Komentarze