Dewolaje z serem żółtym i pieczarkami

4.5 (159 ocen)

  • 50 min

Dewolaje . Łatwe do wykonania i bardzo smaczne danie w sam raz na niedzielny obiadek.

  • 50 min

Składniki:

  • 1 Podwójny Filet z Kurczaka
    4 Plasterki Sera Żóółtego ( Edamski)
    20 szt Pieczrek
    sól
    pieprz
    2 jajka
    Bułka Tarta
Wystaw ocenę:

4.5 (159 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Dewolaje z serem żółtym i pieczarkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fileta z Kurczaka przekrajamy w plastry na 4 części następnie rozbijamy tłuczkiem ,każdy plaster posolić. Pieczrki kroimy w kosteczkę , ale najlepiej zetrzeć na tarce potem usmażyć na patelni aż puszczą soki. Na Każdy pasterek dać 1 plasterek sera żótego potem posypać pieczarkami i zwinąć. Następnie optoczyć w jajku a póżniej w bułce tartej. Smażyć na oleju życzę smacznego:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować